Suglasnosti Ministarstva zaštite okoliša, prostornog ureðenja i graditeljstva:

 

Certifikat bonitetne izvrsnosti kojeg je dodijelio Bisnode Hrvatska:

 

 

 

 

 

O nama

 

Tvrtka "Pranjić" d.o.o. osnovana je 1992. godine sa sjedištem u Kutini 44320, Ulica Poslovna zona I, br. 3.


Registrirani smo za obavljanje svih radova u graditeljstvu, održavanje i upravljanje stambenim i poslovnim zgradama, trgovinu i prijevoz. Uža specijalnost tvrtke je izgradnja i održavanje kolosijeka i skretnica, propusta i putnih prijelaza u nivou sa prugom.

 

Za navedene radove posjedujemo odobrenje Ministarstva graditeljstva i prostornog uredenja za izvodenje radova skupine H.4 ( željeznicki i tramvajski kolnik – radovi na donjem i gornjem ustroju, popravci i održavanje gornjeg i donjeg pružnog ustroja i sl. ).

 

Od 1992. godine do danas, obavili smo niz poslova na izgradnji i održavanju željezničke infrastrukture za razne Naručitelje, čiji se popis nalazi u referencama tvrtke.

 

Tvrtka raspolaže sa dovoljnim brojem stručnih i osposobljenih radnika, te ima sav potreban alat, strojeve, opremu i materijal za obavljanje svih vrsta radova na izgradnji i održavanju pruga i pružnih postrojenja. Za rad na terenu na području cijele RH raspolažemo sa vlastitim prijevoznim sredstvima ( kombi vozilima ) za prijevoz radnika i alata.

Copyright © Pranjić d.o.o., 2011. ||| Web dizajn  Zlatko Kiš